‘Een vol Paradiso: daar droom ik van’

door Melanie Reindertsen03 september 2018

Onze selectie bestaat uit 23 gedreven sport-, kunst- en cultuurtalenten die zichzelf willen verbeteren in bijvoorbeeld timemanagement, plannen, maar ook in zaken als het omgaan met pers of het gebruik van social media. Singer-songwriter Melanie Reindertsen (19) is één van hen. In deze blog schrijft ze over haar weg richting de top en het verhaal dat zij aan de buitenwereld wil vertellen.

09 augustus 2018

Hoe storytelling jou persoonlijker maakt

In de derde maand van ons programma staat storytelling centraal. In deze blog gaan we samen met sportjournalist Barbara Barend dieper in op dit onderwerp. In deze blog concentreren we ons voornamelijk op storytelling via social media.

Lees meer
27 juli 2018

‘Meedoen aan de Olympische Spelen, in de winter én in de zomer’

Onze selectie bestaat uit 23 gedreven sport-, kunst- en cultuurtalenten die zichzelf willen verbeteren in bijvoorbeeld timemanagement, plannen, maar ook in zaken als het omgaan met pers of het gebruik van social media. Sporttalent Loes Adegeest (21) is één van hen.

Lees meer
29 juni 2018

Heb je even tijd om deze blog te lezen?

Hoe ziet jouw agenda eruit? Heb je keurig ingerichte blokjes met dingen die je moet doen? Of ben je juist iemand die eigenlijk nauwelijks een agenda bijhoudt? Dit is alles wat je moet weten over timemanagement!

Lees meer
15 juni 2018

‘Ik wil de Revue van André van Duin nieuw leven inblazen’

Onze selectie bestaat uit 23 gedreven sport-, kunst- en cultuurtalenten die zichzelf willen verbeteren in bijvoorbeeld time-management, plannen, maar ook in zaken als het omgaan met pers of het gebruik van social media. Theateracteur Merijn Oerlemans (19) is één van hen, hij vertelt in deze blog over zijn grote droom en alles wat hij daarvoor doet en laat.

Lees meer
11 juni 2018

Een weekend naar Kraggenburg: ‘Iedereen durfde kwetsbaar te zijn’

Kraggenburg. Niemand van de 23 gedreven sport-, kunst- en cultuurtalenten kende dat plaatsje in Flevoland. Maar na het weekend op recreatiepark Netl de Wildste Tuin zullen de deelnemers van ons derde seizoen Talent Centraal die plek niet vergeten.

Lees meer
06 juni 2018

We gaan op reis!

Op 8 en 9 juni gaan we twee dagen weg met de selectie om elkaar nog beter te leren kennen.

Lees meer
24 mei 2018

Wie ben je eigenlijk (maar écht)?! 🤔

Is er een moment in je leven geweest waarop je eens bent gaan zitten en je jezelf afvroeg wat je nou eigenlijk écht leuk vindt? Waar je echt vrolijk van wordt? En waar je echt geïnteresseerd in bent?

Lees meer
17 mei 2018

We zijn van start!

Op maandag 14 mei kwam onze nieuwe selectie voor het eerst samen!

Lees meer