‘Een goede mindset, stabiele basis en gelukkig zijn: dat is het belangrijkst’

door Sisca Folkertsma31 oktober 2018

Onze selectie bestaat uit 23 gedreven sport-, kunst- en cultuurtalenten die zichzelf willen verbeteren in bijvoorbeeld timemanagement, plannen, maar ook in zaken als het omgaan met pers of het gebruik van social media. FC Twente-voetbalster Sisca Folkertsma (21) is één van hen. In deze blog schrijft zij over haar voetbalcarrière tot nu toe, de tegenslagen die ze heeft meegemaakt en hoe ze hier mee om is gegaan.

26 september 2018

‘Beijing 2022, daar ga ik bij zijn’

Onze selectie bestaat uit 23 gedreven sport-, kunst- en cultuurtalenten die zichzelf willen verbeteren in bijvoorbeeld timemanagement, plannen, maar ook in zaken als het omgaan met pers of het gebruik van social media. Skeletonner Bram Zeegers (20) is één van hen. In deze blog schrijft hij over zijn gestelde doelen en de issues die bij zijn leven als topsporter komen kijken.

Lees meer
03 september 2018

‘Een vol Paradiso: daar droom ik van’

Onze selectie bestaat uit 23 gedreven sport-, kunst- en cultuurtalenten die zichzelf willen verbeteren in bijvoorbeeld timemanagement, plannen, maar ook in zaken als het omgaan met pers of het gebruik van social media. Singer-songwriter Melanie Reindertsen (19) is één van hen. In deze blog schrijft ze over haar weg richting de top en het verhaal dat zij aan de buitenwereld wil vertellen.

Lees meer
09 augustus 2018

Hoe storytelling jou persoonlijker maakt

In de derde maand van ons programma staat storytelling centraal. In deze blog gaan we samen met sportjournalist Barbara Barend dieper in op dit onderwerp. In deze blog concentreren we ons voornamelijk op storytelling via social media.

Lees meer
27 juli 2018

‘Meedoen aan de Olympische Spelen, in de winter én in de zomer’

Onze selectie bestaat uit 23 gedreven sport-, kunst- en cultuurtalenten die zichzelf willen verbeteren in bijvoorbeeld timemanagement, plannen, maar ook in zaken als het omgaan met pers of het gebruik van social media. Sporttalent Loes Adegeest (21) is één van hen.

Lees meer
29 juni 2018

Heb je even tijd om deze blog te lezen?

Hoe ziet jouw agenda eruit? Heb je keurig ingerichte blokjes met dingen die je moet doen? Of ben je juist iemand die eigenlijk nauwelijks een agenda bijhoudt? Dit is alles wat je moet weten over timemanagement!

Lees meer
15 juni 2018

‘Ik wil de Revue van André van Duin nieuw leven inblazen’

Onze selectie bestaat uit 23 gedreven sport-, kunst- en cultuurtalenten die zichzelf willen verbeteren in bijvoorbeeld time-management, plannen, maar ook in zaken als het omgaan met pers of het gebruik van social media. Theateracteur Merijn Oerlemans (19) is één van hen, hij vertelt in deze blog over zijn grote droom en alles wat hij daarvoor doet en laat.

Lees meer
11 juni 2018

Een weekend naar Kraggenburg: ‘Iedereen durfde kwetsbaar te zijn’

Kraggenburg. Niemand van de 23 gedreven sport-, kunst- en cultuurtalenten kende dat plaatsje in Flevoland. Maar na het weekend op recreatiepark Netl de Wildste Tuin zullen de deelnemers van ons derde seizoen Talent Centraal die plek niet vergeten.

Lees meer
06 juni 2018

We gaan op reis!

Op 8 en 9 juni gaan we twee dagen weg met de selectie om elkaar nog beter te leren kennen.

Lees meer