Het tweede seizoen van Talent Centraal gaat beginnen en jij kan erbij zijn!

door Redactie25 april 2017

Het tweede seizoen van Talent Centraal staat op het punt van beginnen en jij kunt bij de aftrap zijn! Op zaterdag 13 mei organiseert Talent Centraal op het hoofdkantoor van ABN AMRO in Amsterdam een Talenten Seminar waar onder andere multi-talent Ali B, Nederlands grootste talentencoach Joost Leenders, neuropsycholoog Margriet Sitskoorn en de talenten uit het eerste seizoen hun ervaring en visie met jou komen delen.

Alleskunner Ali B behoeft weinig introductie. Hij komt op het seminar samen met talentencoach Joost Leenders vertellen over de zoektocht naar waar zijn talent nu echt zit. En hoe is dat talent ontwikkeld naar nu, het grote succes van Ali B?

 

Margriet Sitskoorn is een ervaren neuropsycholoog die verschillende boeken heeft geschreven over de werking tussen je brein en gedrag. Ze vertelt erover tijdens het Talenten Seminar.

 

Meld je snel aan voor het Talenten Seminar en ontdek hoe je jouw talent kunt ontwikkelen!

Ook zullen de talenten uit het eerste seizoen van Talent Centraal van de partij zijn. Een aantal van hen gaan vertellen over wat Talent Centraal voor ze heeft betekend, wat ze hebben geleerd en hoe ze de lessen nu gebruiken in hun ontwikkeling naar de top.

 

Meer informatie over het Talenten Seminar vind je op de speciale pagina hier.

Programma zaterdag 13 mei:

15.00 uur Ontvangst
15.30 uur Ali B met Joost Leenders
16.30 uur Talenten aan het woord
16.45 uur Margriet Sitskoorn
17.30 uur Einde programma, aansluitend borrel
18.15 uur Einde

Wil je je graag aanmelden voor deze bijzondere middag? Volg dan deze link en klik op aanmelden. O ja, ben je een talent van Talent Centraal? Dan hoef je je niet apart aan te melden, we rekenen al op jullie komst!

Terug naar boven