Sylvia Karres

Coach/programma-organisator

Mijn functie bij Talent Centraal is…

Ik ben coach van de talenten van Talent Centraal. Ik begeleid de talenten bij de persoonlijke vragen die ze hebben en samen met de andere coaches ben ik medeverantwoordelijk voor de inhoud van het programma.

Mijn talent is…

Mensen inspireren om het beste uit zichzelf te halen! Daar krijg ik ook het meeste energie van. Zeker als ze daardoor aan het denken worden gezet en keuzes maken waardoor ze heel dicht bij zichzelf blijven. 

Ik heb bewondering voor het talent van…

Een oud-deelnemer van Talent Centraal: Roemillo Baumgard. Hij is zanger en had maar één droom, namelijk beroemd worden. Hij was daar zo mee bezig, dat hij bijna vergat om concrete stappen te zetten. Hij raakte gedemotiveerd. Tijdens het programma Talent Centraal kreeg hij het inzicht dat zijn doel veel concreter en dus meer haalbaar kon zijn. Namelijk vooral met muziek bezig zijn en de beste zanger worden die hij maar kon zijn. En toen wist hij wat daarvoor nodig was en welke eerste stap hij moest maken om verder te komen.

 

‘Ontdek wat jij belangrijk vindt’

Naast Talent Centraal werk ik…

Samen met mijn collega Arlette voor Stichting De SportMaatschappij. We helpen via de stichting talenten om maatschappelijk sterker te worden. Je bent meer dan je talent en we begeleiden talenten om zich ook als mens te ontwikkelen. Bijvoorbeeld in de keuze van een studie, stage of werk. En we helpen ze om authentiek te blijven, zodat ze de richting op gaan die goed bij ze past!

Mijn boodschap voor alle Talenten…

Ontdek wat jij belangrijk vindt. En blijf daar altijd dichtbij in de dingen die je doet. Want dan doe je wat je leuk vindt én haal je het beste uit jezelf. En dan komt het vanzelf naar je toe.

Terug naar boven