Luuc Renema

Communicatiemanager

Hey, ik ben Luuc Renema!

Mijn functie bij Talent Centraal is…

Communicatiemanager! Dat betekent dat ik voor alle uitingen van Talent Centraal zorg: van Facebookberichten tot artikelen op de website en de video’s die je misschien wel eens op YouTube hebt gezien.

Mijn talent is…

Voetballen! Althans, dat vind ik leuk om te doen naast mijn werk. Of ik er ook echt talent voor heb dat is een tweede… Op werkgebied ben ik gespecialiseerd in social media.

 

‘Geloof altijd in jezelf en werk keihard voor wat je wilt bereiken’

Ik heb bewondering voor het talent van…

Niek Kimman. Niek is een hele goede BMX’er, die al op jonge leeftijd wereldkampioen werd. Op de Olympische Spelen in Rio kon hij helaas niet shinen, maar dat hij ooit een medaille gaat winnen op de Spelen is voor mij geen vraag! Wat ik mooi vind aan Niek is dat hij zich naast de BMX-baan ook durft te ontwikkelen. Hij maakt zulke gave video’s van wat hij allemaal meemaakt. Check z’n YouTube maar eens!

Naast Talent Centraal werk ik…

Voor Helden. Bij Helden ben ik social media manager en ben ik betrokken bij alle klanten waar we iets met social media voor doen. Ik doe heel veel verschillende dingen: van het verzinnen van tekstjes voor Twitterposts tot het maken en monteren van vlogs. Ook denk ik na over strategieën die we op social media kunnen volgen.

Mijn boodschap voor alle talenten…

Geloof altijd in jezelf en werk keihard voor wat je wilt bereiken. Uiteindelijk komt de beloning dan vanzelf!

Terug naar boven