Ferdi Merks

Programma-organisator

Yo, ik ben Ferdi!

Mijn functie bij Talent Centraal is…

Coach en programma-organisator. Ik begeleid een aantal Talenten in ons programma en help ze waar ik kan op weg naar hun persoonlijk doel. Ook zorg ik ervoor dat iedereen zich prettig voelt bij wat we doen en zet ik samen met Sylvia, Arlette en Richard de lijnen uit voor het programma Talent Centraal. Daarnaast mag ik ook nog Luuc begeleiden in alle communicatie rondom Talent Centraal, echt te gek!

Mijn talent is…

Altijd vrolijk zijn en structuur aanbrengen waar nodig! Mij betrap je niet heel erg snel op een boze blik. Ik krijg energie van alle inspiratievolle omgevingen waar we met Talent Centraal komen en doe mijn werk daardoor altijd met een lach! Ik houd ook enorm van structuur en vastigheden. Die bouw ik dus niet alleen in voor alle Talenten maar ook binnen de organisatie van het programma Talent Centraal.

Ik heb bewondering voor het talent van…

Thierry Henry! Mensen vragen mij weleens of ik rugnummer 14 draag vanwege Cruijff, maar dat is toch echt vanwege Henry bij Arsenal. Hij kon scoren vanuit alle hoeken, met zijn rechter- of linkerbeen, en koppen als de beste. Tot op de dag van vandaag probeer ik hem te imiteren, wat sporadisch lukt. Een grote inspiratie voor als ik weer eens in de regen op een knollenveld in de Noord-Hollandse polder een balletje aan het trappen ben.

 

‘Verlies nooit je passie. Die passie en gedrevenheid is wat jouw uniek maakt’

Naast Talent Centraal werk ik…

Voor Helden! Misschien heb je wel eens gehoord van Helden Magazine of Helden Media. In het blad vertellen we verhalen over de topsporters uit Nederland en met Helden Media maken we toffe content(strategieën) voor grote Nederlandse merken zoals ABN AMRO en TeamNL. Ik ben senior accountmanager bij Helden Media, wat inhoudt dat ik contactpersoon voor klanten van Helden Media ben en het team aanstuur dat keihard bikkelt om te mooiste verhalen om te zetten in social en videocontent.

Mijn boodschap voor alle Talenten…

Verlies nooit je passie. Die passie en gedrevenheid is wat jouw uniek maakt. Wat jou onderscheidt van de rest en waarop jij uiteindelijk het verschil maakt. Hoeveel randvoorwaarden er ook bij komen kijken, bedenk altijd waarom je elke dag bezig bent om dat ene talent werelds te maken!

Terug naar boven