Arlette van der Meulen

Coach/programma-organisator

Hoi! Ik ben Arlette van der Meulen!

Mijn functie bij Talent Centraal isā€¦

Samen met het team draag ik bij aan het vormgeven van het programma van Talent Centraal. Ook ondersteun ik als Ć©Ć©n van de coaches de deelnemende talenten bij hun persoonlijke ontwikkelingspunten.

Mijn talent isā€¦

De overtuiging dat er altijd een weg is. Soms moet je er even naar zoeken, maar als je hem hebt gevonden dan kun je voor de volle 100% de eerste stappen weer zetten en ontvouwt het pad zich vanzelf.

Ik heb bewondering voor het talent vanā€¦

Iedereen die zijn dromen naleeft. Iedereen die als doel heeft om de beste ergens in te worden door met passie en overtuiging ergens voor te gaan, met vallen en opstaan.

 

‘Blijf dichtbij jezelf bij het maken van alle keuzes die op je pad komen’

Naast Talent Centraal werk ikā€¦

Voor Stichting De SportMaatschappij. Wij zetten ons in voor jonge talenten door ze te helpen met het maken van bewuste keuzes in de beperkte tijd die nog over is in hun volle agenda, zodat ze onbezorgd kunnen presteren. En we begeleiden ā€˜oud-talentenā€™ die een nieuwe invulling van hun leven zoeken.

Mijn boodschap voor alle Talentenā€¦

Blijf dichtbij jezelf bij het maken van alle keuzes die op je pad komen. Omring je met mensen die jou inspireren, waarom doen zij wat ze doen en wat kun je ervan leren?

Terug naar boven