Melanie Reindertsen

Mijn talent is…
Liedjes schrijven, zingen en muziek maken met gitaar, ukelele of piano. Zingen en muziek maken is wat ik het liefste doe en waar ik echt niet zonder kan. Door het schrijven van liedjes kan ik mijn gevoel kwijt en mijn emoties verwerken.

Ik heb bewondering voor het talent van…
Ed Sheeran. Wat ik zo tof aan hem vind is dat hij ondanks zijn grote talent en succes lekker zichzelf blijft. This is me, take it or leave it! Dit is een eigenschap die ik voor mezelf ook meer zou willen ontwikkelen. Naast dat hij een geweldige artiest is, schrijft hij ook en werkt hij samen met anderen. Dat lijkt me ook fantastisch. Vaak als ik een liedje van een andere artiest hoor en denk: ‘Oh, wat een lekker nummer.’ is het vaak zo dat hij deze heeft meegeschreven. ‘Hoe kan het ook anders’, denk ik dan.

Ik heb me aangemeld voor Talent Centraal omdat…
Je talent alleen niet genoeg is. Er valt nog zoveel te leren over andere zaken die naast je talent komen kijken. Misschien nog wel belangrijker! Denk aan financiën, social media en hoe je om gaat met pers. Van veel van de onderwerpen die bij Talent Centraal behandeld gaan worden, kan ik nog zoveel meer leren. Zo wil ik mezelf ook naast mijn talent ontwikkelen.

Mijn droom is om…
Op te treden met mijn eigen muziek voor een zaal met mensen die speciaal voor mij zijn gekomen. Welk podium of wat voor podium dat dan is, maakt niet uit. Zolang mensen maar geraakt worden door mijn muziek. Dat is mijn doel en wat me gelukkig maakt. En als ze dan ook nog mijn eigen nummers kennen en meezingen, hoe fantastisch is dat?

Terug naar boven