Krista Meijer

Mijn talent is…
Zingen.
 
Ik heb bewondering voor het talent van…
Maan de Steenwinkel. Maan is iemand met een ongelofelijk talent. Maan is niet alleen zangeres maar ook een echte artiest. Een echte artiest kan niet alleen goed zingen, maar vind ook qua beweging, entertainment en looks haar weg op het podium. Daarbij wordt ze uitgenodigd in shows van bijvoorbeeld RTL Late Night en Jeroen van de Boom. Dit zijn doelen die ik ook wil bereiken. Overal mogen optreden en mensen laten genieten van de muziek met een verhaal die ik overbreng door middel van mijn stem.
 
Ik heb me aangemeld voor Talent Centraal omdat…
Er zijn heel veel dingen naast het zingen die je moet weten als je een artiest wil worden. Op dit moment is dat bijvoorbeeld: hoe ga je om met de combinatie van een HBO opleiding en optredens? Tegen welke optredens zeg je ja en welke kan je beter laten vallen? Wat ik mis op het conservatorium is hoe je om moet gaan met de financiële zaken. Waarop baseer je de prijs die je vraagt voor een optreden? Daarnaast is juridisch vlak ook heel belangrijk. Stel dat je een single opneemt. Welke rechten heb je dan? Moet je een contract tekenen, wie maakt het contract en hoe stel het op? Zo zijn er nog veel meer dingen die ik me afvraag en ik weet zeker dat ik bij Talent Centraal antwoord kan krijgen op mijn vragen.
 
Mijn droom is om…
Mijn droom is om elke dag bezig te mogen zijn met mijn passie: zingen. Graag wil ik zo breed mogelijk blijven. Het liefst wil ik met een groot orkest over de hele wereld reizen om overal prachtige concerten te mogen geven als solist. Ook een tour door Nederland zou te gek zijn. Ik wil de mensen graag raken met mijn muziek en met mijn stem zodat ze hierdoor kaartjes voor mij kopen en zo mijn beroep er van kunnen maken.
Terug naar boven