Hans de Munnik

Mijn talent is…
Mensen entertainen en raken met mijn trompet.
 
Ik heb bewondering voor het talent van…
Colin Benders (Kyteman). Hij heeft als trompettist zijn eigen show samengesteld en is daarmee zelfs tot Lowlands geraakt. Daarnaast blijft hij zich op andere vlakken ontwikkelen en doet wat hij graag doet, ook al was dat zijn trompet aan de wilgen hangen. Hij is niet bang om zijn eigen weg te gaan.
 
Ik heb me aangemeld voor Talent Centraal omdat…
Het is gaaf om te zien hoe vergelijkbaar het leven en alle dilemma’s van de andere talenten zijn. Daardoor is Talent Centraal een programma waarbij je heel veel van je medetalenten kan leren. Daarnaast hoop ik dat het programma mij kan helpen met de randzaken van het artiestenvak, zoals een imago, planningen en social media.
 
Mijn droom is om…
Ik wil graag gelukkig worden door te doen wat ik graag doe en op dit moment is dat muziek maken, voornamelijk op de trompet. Het lijkt me fantastisch om mensen mee te nemen naar een andere wereld, om ze emotioneel te raken of juist om ze helemaal los te laten gaan! Daarnaast wil ik me breed en veelzijdig blijven ontwikkelen, en wie weet welke avonturen me dat nog brengt! ?
Terug naar boven