Talentboek nu ook voor kunst en cultuurtalenten

door Redactie25 augustus 2017

Talentboek, partner van Talent Centraal, lanceert tijdens de Uitmarkt in Amsterdam een crowdfundingsplatform voor cultuurtalenten. Op de website kunnen de talenten zichzelf presenteren om zo in contact te komen met donateurs en sponsors.

Volgens Yvonne van Gennip, initiatiefneemster van Talentboek, gaat met de lancering van de crowdfunding voor zangers en muzikanten een wens in vervulling.  Yvonne: “We zien dat een financieel tekort voor talenten een groot probleem is. Met Talentboek.nl hebben we veel sporttalenten kunnen helpen. Prachtig dat we dit nu ook voor talenten uit de kunst en cultuur kunnen doen.”

Sinds 2014 heeft Talentboek voor meer dan 850 talenten ruim €700.000 opgehaald

Talentboek is een crowdfundingplatform voor talenten. Op de website kunnen de talenten zichzelf presenteren om zo in contact te komen met donateurs en sponsors. Sinds 2014 heeft Talentboek daarmee meer dan 850 talenten kunnen helpen waarvoor ruim €700.000 opgehaald is. Hiermee levert Talentboek een substantiële bijdrage aan topsport en talentontwikkeling.

Aanstaande zondag wordt tijdens de Uitmarkt op het ABN AMRO podium Talentboek-Cultuur gelanceerd. Van 13:00 tot 15:30 uur treden de talenten van Talent Centraal op het ABN AMRO podium op. Karin Bloemen presenteert deze talenten die zij de afgelopen maanden heeft mogen coachen. Na afloop van de optredens geven Karin en Yvonne van Gennip het officiële startsein van de crowdfundingwebsite voor cultuurtalenten.

Terug naar boven