Talent Centraal is op zoek naar… jou?!

door Redactie07 april 2017

Ben jij jong, talentvol en ben je actief binnen de domeinen sport en kunst & cultuur? Sta jij aan het begin van de droom om het talent dat je in je hebt te ontdekken en te ontwikkelen? Dan is Talent Centraal perfect voor jou. Binnenkort start ons tweede seizoen en jij kunt je nu aanmelden!

Talent Centraal is een programma ontwikkeld door ABN AMRO en gespecialiseerde partners. Het is een op maat gesneden programma waarmee we jouw talent verder willen helpen. Vorig jaar deden sporters zoals veldrijder Richard Jansen en zeiler Manus Offerman mee. In seizoen twee kunnen, naast sporttalenten, ook talenten uit kunst & cultuur zich aanmelden!

In seizoen 2 organiseert Talent Centraal drie seminars, waar naast sport-, kunst & cultuurtalenten ook talenten uit het bedrijfsleven aanwezig zijn. Doel van deze seminars is dat we iedereen willen inspireren op het gebied van talent en talentontwikkeling.

“Je gaat na elke workshop weer met veel kennis en nieuwe inzichten naar huis”

– Richard Jansen

Daarom nodigen we bekende en (iets minder) bekende Nederlanders uit om te spreken. Bij het eerste seminar (op 13 mei in Amsterdam) komt Ali B bijvoorbeeld langs om ons mee te nemen in zijn reis van talentontwikkeling!

Naast de seminars organiseert Talent Centraal ook workshops. Bij dit soort workshops werk je met andere talenten in kleine groepjes samen om meer over een bepaald thema te weten te komen. Voorafgaand aan de workshop krijg je inzichtelijke huiswerkopdrachten en na afloop krijg je de belangrijkste lessen nog eens op een rijtje. Zo steek je er echt iets van op!

“Ik heb onder andere geleerd goed om te gaan met de verschillende social media”

– Manus Offerman

Uiteindelijk is het doel van Talent Centraal om ambitieuze talenten een duwtje in de rug te geven. Zo word je op een positieve manier gestimuleerd en kun je jouw ambities waarmaken!

Ben jij enthousiast geworden over Talent Centraal? Lees dan meer informatie over Talent Centraal, en wanneer je in aanmerking komt voor seizoen 2, in onderstaande flyer.

Flyer lezen? Klik hier!

Gelijk aanmelden voor Talent Centraal? Dat kan via onderstaande link!

Aanmelden voor Talent Centraal!

Terug naar boven