Karin Bloemen: ‘Je moet durven falen om te slagen’

door Redactie10 mei 2017
25 april 2017

Het tweede seizoen van Talent Centraal gaat beginnen en jij kan erbij zijn!

Het tweede seizoen van Talent Centraal staat op het punt van beginnen en jij kunt bij de aftrap zijn! Op zaterdag 13 mei organiseert Talent Centraal op het hoofdkantoor van ABN AMRO in Amsterdam een Talenten Seminar waar onder andere multi-talent Ali B, Nederlands grootste talentencoach Joost Leenders, neuropsycholoog Margriet Sitskoorn en de talenten uit het eerste seizoen hun ervaring en visie met jou komen delen.

Lees meer
07 april 2017

Talent Centraal is op zoek naar… jou?!

Ben jij jong, talentvol en ben je actief binnen de domeinen sport en kunst & cultuur? Sta jij aan het begin van de droom om het talent dat je in je hebt te ontdekken en te ontwikkelen? Dan is Talent Centraal perfect voor jou. Binnenkort start ons tweede seizoen en jij kunt je nu aanmelden!

Lees meer
22 februari 2017

Bas Verwijlen geeft tips

Op de laatste bootcamp van Talent Centraal gaf Bas Verwijlen tips voor talenten over de domeinen imago en geld. Klik om de video te bekijken!

Lees meer
18 oktober 2016

Bootcamp 3: Imago en geld

Tijdens de derde bootcamp van Talent Centraal werden talentvolle sporters in blokken van vijf kwartier verder geholpen op de domeinen geld en imago. Check de video om te zien hoe dat eraan toe ging!

Lees meer
14 oktober 2016

Rafael Raap (Meerkamper) & Yvonne van Gennip (oud-olympisch kampioen)

Meerkamper Rafael Raap heeft voor tien disciplines materiaal nodig. Hoe bokst hij dit financieel voor elkaar? Voomalig olympisch kampioen en initiatiefnemer van Talentboek Yvonne van Gennip geeft Rafael advies.

Lees meer
30 september 2016

Sara Wennekes (Windsurfer) & Jochem Uytdehaage (Founder Sporttop)

Windsurfer Sara Wennekes vindt het soms lastig een balans te vinden tussen haar sport en andere aspecten uit het leven. Jochem Uytdehaage gaat met haar in gesprek.

Lees meer
17 juni 2016

Zoë Klunder (judoka) & Sylvia Karres (co-founder De Sportmaatschappij)

Groot judotalent Zoë Klunder vindt het lastig om school en topsport te combineren. Voormalig tophockeyster Sylvia Karres schiet haar te hulp!

Lees meer
15 juni 2016

Richard Jansen (veldrijder) & Barbara Barend (oprichter Helden)

Veldrijdtalent Richard Jansen gaat langs bij Barbara Barend, oprichter van Helden Magazine, om tips te krijgen over imago.

Lees meer