Ali B: ‘De mensen die het meest willen, krijgen het meest’

door Redactie18 september 2017

Talent Centraal helpt talenten in Nederland op vier verschillende domeinen: geld, kennis, carrière en imago. In deze blog vertelt Ali B over het domein carrière: "De mensen die het meest willen, krijgen het meest."

07 september 2017

Geslaagde dag Talent Centraal op de Uitmarkt

Tijdens de Uitmarkt in Amsterdam hebben enkele deelnemers van Talent Centraal een voorstelling gegeven op het ABN AMRO podium. De talenten hebben in de weken voor de show keihard gewerkt en geoefend met begeleiders en ABN AMRO ambassadeurs Karin Bloemen en Arthur en Lucas Jussen om een prachtig eindresultaat neer te zetten.

Lees meer
29 augustus 2017

De week van… atlete Beau Winnubst

In #DeWeekVan volgen we iemand van Talent Centraal. Wat moet hij of zij doen om hun talent ten volste te benutten? Deze aflevering draait helemaal om atlete Beau Winnubst. Ze is na een korte vakantie net weer begonnen met trainen en laat zien hoe een week uit haar leven eruit ziet!

Lees meer
25 augustus 2017

Talentboek nu ook voor kunst en cultuurtalenten

Talentboek, partner van Talent Centraal, lanceert tijdens de Uitmarkt in Amsterdam een crowdfundingsplatform voor cultuurtalenten. Op de website kunnen de talenten zichzelf presenteren om zo in contact te komen met donateurs en sponsors.

Lees meer
09 augustus 2017

Anicka van Emden: ‘Topsport stond altijd op nummer één’

Van een bronzen medaille op de Olympische Spelen in Rio tot radiologisch laborant in het ziekenhuis. Beide dromen van Anicka van Emden kwamen uit, doordat ze jarenlang haar leven als topjudoka combineerde met haar studie en later werk in het ziekenhuis. ‘Daar heb ik nu profijt van.’

Lees meer
10 mei 2017

Karin Bloemen: ‘Je moet durven falen om te slagen’

Lees meer
25 april 2017

Het tweede seizoen van Talent Centraal gaat beginnen en jij kan erbij zijn!

Het tweede seizoen van Talent Centraal staat op het punt van beginnen en jij kunt bij de aftrap zijn! Op zaterdag 13 mei organiseert Talent Centraal op het hoofdkantoor van ABN AMRO in Amsterdam een Talenten Seminar waar onder andere multi-talent Ali B, Nederlands grootste talentencoach Joost Leenders, neuropsycholoog Margriet Sitskoorn en de talenten uit het eerste seizoen hun ervaring en visie met jou komen delen.

Lees meer
07 april 2017

Talent Centraal is op zoek naar… jou?!

Ben jij jong, talentvol en ben je actief binnen de domeinen sport en kunst & cultuur? Sta jij aan het begin van de droom om het talent dat je in je hebt te ontdekken en te ontwikkelen? Dan is Talent Centraal perfect voor jou. Binnenkort start ons tweede seizoen en jij kunt je nu aanmelden!

Lees meer
22 februari 2017

Bas Verwijlen geeft tips

Op de laatste bootcamp van Talent Centraal gaf Bas Verwijlen tips voor talenten over de domeinen imago en geld. Klik om de video te bekijken!

Lees meer