Nyck de Vries over zijn weg richting de Formule 1

door Redactie14 februari 2018

Nyck de Vries, een getalenteerde autocoureur, heeft als doel het halen van de Formule 1. Op dit moment rijdt hij in de Formule 2 voor het team: Prema Racing. Op het circuit van Assen spraken wij met hem over zijn weg richting de Koningsklasse: "Als ik de Formule 1 haal, dan heb ik mijn doel bereikt. Maar dan begin ik ook weer van vooraf aan."

15 januari 2018

Sanne Veeneman zingt voor 400 bezoekers

Een van de talenten dit seizoen is de 17-jarige Sanne Veeneman. Vanaf haar zesde is Sanne begonnen met zingen. Na rondjes dansen, zingen en gek doen in de huiskamer volgde een kinderkoor. Vol in de spotlights staan was toen nog iets te spannend voor Sanne. Ze stond liever achteraan, maar nu kreeg zij de kans om de show te stelen. Vorige maand mocht Sanne optreden voor 400 mensen in de Singer in Laren. Tijdens dit optreden zong zij een nummer uit haar favoriete musical 'The Phantom of the Opera'. Sanne haar droom komt hierdoor een stukje dichterbij: de rol van Christine vertolken in deze musical.

Lees meer
18 september 2017

Ali B: ‘De mensen die het meest willen, krijgen het meest’

Talent Centraal helpt talenten in Nederland op vier verschillende domeinen: geld, kennis, carrière en imago. In deze blog vertelt Ali B over het domein carrière: "De mensen die het meest willen, krijgen het meest."

Lees meer
07 september 2017

Geslaagde dag Talent Centraal op de Uitmarkt

Tijdens de Uitmarkt in Amsterdam hebben enkele deelnemers van Talent Centraal een voorstelling gegeven op het ABN AMRO podium. De talenten hebben in de weken voor de show keihard gewerkt en geoefend met begeleiders en ABN AMRO ambassadeurs Karin Bloemen en Arthur en Lucas Jussen om een prachtig eindresultaat neer te zetten.

Lees meer
29 augustus 2017

De week van… atlete Beau Winnubst

In #DeWeekVan volgen we iemand van Talent Centraal. Wat moet hij of zij doen om hun talent ten volste te benutten? Deze aflevering draait helemaal om atlete Beau Winnubst. Ze is na een korte vakantie net weer begonnen met trainen en laat zien hoe een week uit haar leven eruit ziet!

Lees meer
25 augustus 2017

Talentboek nu ook voor kunst en cultuurtalenten

Talentboek, partner van Talent Centraal, lanceert tijdens de Uitmarkt in Amsterdam een crowdfundingsplatform voor cultuurtalenten. Op de website kunnen de talenten zichzelf presenteren om zo in contact te komen met donateurs en sponsors.

Lees meer
09 augustus 2017

Anicka van Emden: ‘Topsport stond altijd op nummer één’

Van een bronzen medaille op de Olympische Spelen in Rio tot radiologisch laborant in het ziekenhuis. Beide dromen van Anicka van Emden kwamen uit, doordat ze jarenlang haar leven als topjudoka combineerde met haar studie en later werk in het ziekenhuis. ‘Daar heb ik nu profijt van.’

Lees meer
10 mei 2017

Karin Bloemen: ‘Je moet durven falen om te slagen’

Lees meer
25 april 2017

Het tweede seizoen van Talent Centraal gaat beginnen en jij kan erbij zijn!

Het tweede seizoen van Talent Centraal staat op het punt van beginnen en jij kunt bij de aftrap zijn! Op zaterdag 13 mei organiseert Talent Centraal op het hoofdkantoor van ABN AMRO in Amsterdam een Talenten Seminar waar onder andere multi-talent Ali B, Nederlands grootste talentencoach Joost Leenders, neuropsycholoog Margriet Sitskoorn en de talenten uit het eerste seizoen hun ervaring en visie met jou komen delen.

Lees meer