Wie ben je eigenlijk (maar écht)?! 🤔

door Redactie24 mei 2018

Is er een moment in je leven geweest waarop je eens bent gaan zitten en je jezelf afvroeg wat je nou eigenlijk écht leuk vindt? Waar je echt vrolijk van wordt? En waar je echt geïnteresseerd in bent?

17 mei 2018

We zijn van start!

Op maandag 14 mei kwam onze nieuwe selectie voor het eerst samen!

Lees meer
26 februari 2018

‘Mijn wil overtreft alles’

Van kartkampioen naar een stoeltje in de Formule 1. Dat is de grote droom van Nyck de Vries (23), een van de grootste racetalenten van Nederland. Zijn weg naar de top gaat met vallen en opstaan. 'Er zijn meerdere wegen naar Rome.'

Lees meer
14 februari 2018

Nyck de Vries over zijn weg richting de Formule 1

Nyck de Vries, een getalenteerde autocoureur, heeft als doel het halen van de Formule 1. Op dit moment rijdt hij in de Formule 2 voor het team: Prema Racing. Op het circuit van Assen spraken wij met hem over zijn weg richting de Koningsklasse: "Als ik de Formule 1 haal, dan heb ik mijn doel bereikt. Maar dan begin ik ook weer van vooraf aan."

Lees meer
15 januari 2018

Sanne Veeneman zingt voor 400 bezoekers

Een van de talenten dit seizoen is de 17-jarige Sanne Veeneman. Vanaf haar zesde is Sanne begonnen met zingen. Na rondjes dansen, zingen en gek doen in de huiskamer volgde een kinderkoor. Vol in de spotlights staan was toen nog iets te spannend voor Sanne. Ze stond liever achteraan, maar nu kreeg zij de kans om de show te stelen. Vorige maand mocht Sanne optreden voor 400 mensen in de Singer in Laren. Tijdens dit optreden zong zij een nummer uit haar favoriete musical 'The Phantom of the Opera'. Sanne haar droom komt hierdoor een stukje dichterbij: de rol van Christine vertolken in deze musical.

Lees meer
18 september 2017

Ali B: ‘De mensen die het meest willen, krijgen het meest’

Talent Centraal helpt talenten in Nederland op vier verschillende domeinen: geld, kennis, carrière en imago. In deze blog vertelt Ali B over het domein carrière: "De mensen die het meest willen, krijgen het meest."

Lees meer
07 september 2017

Geslaagde dag Talent Centraal op de Uitmarkt

Tijdens de Uitmarkt in Amsterdam hebben enkele deelnemers van Talent Centraal een voorstelling gegeven op het ABN AMRO podium. De talenten hebben in de weken voor de show keihard gewerkt en geoefend met begeleiders en ABN AMRO ambassadeurs Karin Bloemen en Arthur en Lucas Jussen om een prachtig eindresultaat neer te zetten.

Lees meer
29 augustus 2017

De week van… atlete Beau Winnubst

In #DeWeekVan volgen we iemand van Talent Centraal. Wat moet hij of zij doen om hun talent ten volste te benutten? Deze aflevering draait helemaal om atlete Beau Winnubst. Ze is na een korte vakantie net weer begonnen met trainen en laat zien hoe een week uit haar leven eruit ziet!

Lees meer
25 augustus 2017

Talentboek nu ook voor kunst en cultuurtalenten

Talentboek, partner van Talent Centraal, lanceert tijdens de Uitmarkt in Amsterdam een crowdfundingsplatform voor cultuurtalenten. Op de website kunnen de talenten zichzelf presenteren om zo in contact te komen met donateurs en sponsors.

Lees meer