Talent Centraal

Talent Centraal wil jou verder helpen in je ontwikkeling! ABN AMRO bundelt kennis en expertise van gespecialiseerde partners op het platform Talent Centraal. Hier kan jij samen met andere talenten kennis opdoen en ervaringen delen. Na het succesvolle eerste seizoen kunnen nu, naast sporttalenten, ook kunst & cultuurtalenten zich aanmelden voor Talent Centraal!

Talent moet gekoesterd worden! En daar helpt Talent Centraal bij. Dit platform is de plek waar je omarmd wordt, waar je gestimuleerd wordt en waar je goede en professionele hulp krijgt. Alles zodat jij het beste uit jezelf naar boven kan halen! #Winning

Talent Centraal is een programma waar je als talent de hulp krijgt waarmee je verder komt met je carrière. Aan de hand van bootcamps, waarbij je naar interessante presentaties van deskundigen kunt luisteren en uitdagende opdrachten doet, leer je om met uitdagingen en valkuilen omgaan.

De partners van Talent Centraal, met elk hun eigen specialiteit, helpen op deze gebieden bij de ontwikkeling van jouw talent

Talent Centraal is opgedeeld in vier domeinen: carrière, geld, kennis en imago. De partners van Talent Centraal, met elk hun eigen specialiteit, helpen op deze gebieden bij de ontwikkeling van jouw talent.

Zorg dat je je ook ontwikkelt naast je professionele carrière

Carrière

Natuurlijk werk je als talent hard om je talent ten volste te benutten. En dat is ook goed. Het is alleen niet goed om je alleen op je talent te focussen. Zorg dat je je ook ontwikkelt naast je professionele carrière! Om talenten te helpen met het vinden van een goede balans in je leven helpt partner De Sportmaatschappij.

Hoe zorg je dat je genoeg geld hebt?

Geld

Hoe ga je als talent met geld of het gebrek aan geld om? Hoe je het ook went of keert, financiën zijn belangrijk om je talent goed te benutten. Maar hoe zorg je dat je genoeg geld hebt? Om je te helpen bij je zoektocht naar geld helpt Talent Centraal partner Talentboek. Ooit van een crowdfundingsactie gehoord? Daar kan Talentboek je mee helpen!

Kennis speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van je talent

Kennis

De wereld verandert dagelijks. En dus is het goed om van nieuwe ontwikkelingen op de hoogte te zijn! Kennis speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van je talent. Daarom helpt Talent Centraal partner Sporttop.

Een goed imago komt de rest van een professionele carrière maar al te goed van pas

Imago

Dankzij social media kun je jezelf naar de buitenwereld presenteren. De vraag is alleen hoe je dat op een goede manier doet. En die vraag kan beantwoord worden door Talent Centraal partner Helden. Een goed imago komt de rest van een professionele carrière maar al te goed van pas!

Terug naar boven