Geslaagde dag Talent Centraal op de Uitmarkt

door Redactie07 september 2017

Tijdens de Uitmarkt in Amsterdam hebben enkele deelnemers van Talent Centraal een voorstelling gegeven op het ABN AMRO podium. De talenten hebben in de weken voor de show keihard gewerkt en geoefend met begeleiders en ABN AMRO ambassadeurs Karin Bloemen en Arthur en Lucas Jussen om een prachtig eindresultaat neer te zetten.

De talenten die namens Talent Centraal meededen: Sanne Veeneman, Naomi Teekens, Jari Esbeukman, Roemillo Baumgard en Yang Yang Cai. De andere deelnemers waren: Nienke Fitters, Eva Kijlstra, Lotte Andrioli, Melvin van Weert, Federico Dalpra, Violeta Gil, Joan Roca Carreras, Adrian Bartalome Manzanos, Jose Luis Tavar Carrillo, Alejandro Rony Rojas, Jose Minarro Sanchez en Wouter Kuhne.

In de Talent Centraal Dome, tegenover het podium, konden bezoekers een virtual reality experience met de Jussen-broers en Pieter van den Hoogenband ervaren. Ook werd er met 25 graden op de thermometer met volle teugen van het terras genoten en konden geïnteresseerden meedoen aan een workshop kunst kijken, georganiseerd door de Hermitage Amsterdam.

Al met al was de Uitmarkt voor Talent Centraal een geslaagde dag met een prachtige show en genietende mensen.

Om een kijkje achter de schermen te geven, hebben acteur Mike Levens en pianiste Yang Yang Cai gevlogd over hun backstage ervaring op de Uitmarkt, zie hier het resultaat.

In de bovenstaande vlog van Mike Levens zie je hoe het er backstage aan toe gaat bij Talent Centraal en de talenten. Hij neemt je mee naar de repetities voorafgaand aan de Uitmarkt en wat er backstage gebeurde tijdens de Uitmarkt.

Ook ons talent Yang Yang Cai heeft een vlog gemaakt. Hierin laat ze zien hoe zij zich voorbereid op een optreden. In het filmpje helpen de Jussen broers haar bij haar voorbereiding. Ook vertellen zij hoe Talent Centraal zich inzet voor jong talent.

Terug naar boven